Om Oss

För oss på Musiklagret finns inga för stora eller för små produktioner. Du som kund och dina behov står i centrum när vi tillsammans skräddarsyr ditt evenemang. Från den privata festens ljud- och ljusanläggning, via företagets event, till stora konsert- och turnéproduktioner.

Vi tillhandahåller ljud, ljus, scen, backline och AV-utrustning och har hela Sverige som arbetsfält. Med mer än 30 år i branschen besitter vår organisation all den personal, kunskap och utrustning som behövs för att kunna tillgodose ditt behov och dina önskemål.

Är du i behov av en fast installation? Tveka då inte att kontakta oss för ett personligt besök där vi planerar och projekterar bästa möjliga lösning för din lokal. Vi finns alltid tillhands för personlig support, underhåll och service.

Musiklagret
Uthyrning AB

Verkstadsgatan 17
504 62 Borås

033 – 41 37 38
event@musiklagret.se

fb_ml

Musiklagret

Musiklagret

Vi tillhandahåller ljud, ljus, scen och personal för alla typer av evenemang. Vi har lång erfarenhet och en gedigen kunskap av branschen.

Varumärken

NEXO, YAMAHA, BOSE, CROWN, SOUNDCRAFT, MIDAS, SHURE, SENNHEISER, MARTIN, ROBE, OKERO, AVOLITES, JANDSVISTA, BARCO, SONY, PROLYTE, PIONEER, FENDER, GIBSON, DW, PEAVEY, AMPEG, MARSHALL, EBS, KORG, VOX, NORD, HAMMOND, ROLAND, LP PERCUSSION

Facebook


Kontakta Oss

Musiklagret Uthyrning AB
Verkstadsgatan 17
504 62 Borås
033-41 37 38
event@musiklagret.se